En dejlig forårsdag i Korsør Nor med fuld solskinsvejr og 3 graders varme. Vind fra vest, middelvind 3,99 sekundmeter:) Som sædvanlig stod den på spisepause og indtagelse af kaffe, og en pipe tobak. Altså kun til Carl :)

Når båden er taget på land, ja så tar jeg en tur i min kajak, i flot solskinsvejr med frost i luft og vand.

Fem gæve pensionister tog i dag en tur rundt i Danmarks største Nor. Alfsted de drog. Solskinensvejr var der, samt højt humør hos de fem :) Skønt de så frem til gule ærter med snaps, så var der dog tid til en kaffepause under turen og indtagelse af vitaminer fra solen. Kilometertælleren sagde 10 km på denne dag.

I dag tog de 3 musketerer sydpå for at se om der var varmere sydpå. Det var der misandten. De mødte også bekendte på turen, selvom Carl i første omgang ikke kunne genkende dem :) Turen på denne fine dag var på 15,2 km, og gennemsnitsfarten blev 5,3 km i timen (hyggetur).

En isnende kulde fra NV som kom fra de Norske fjelde -5,0℃ Jeg havde ellers planlagt en tur på 17-18 km i dag. Men det blev kun til 10,7 km. Min højre hånd var mere eller mindre følelsesløs de første 7 km. Hvor turen gik hen i dag? Ja se videoen og oplev den frosne tur med is og solskin.

Så kom vinteren til Korsør. I dag tog jeg en tur i noret for at nyde det snedækkede landskab. Der kom nogle enkelte solstrejf under turen, men ellers var det ret koldt. Der er også begyndt at komme grødis i noret. Så 2-3 dage til med frostvejr døgnet rundt, så er der nok is i det meste af noret.

En rigtig flot dag på vandet med fuld solskinsvejr :) Lidt køligt, luften var nede på +0℃ til at starte med, senere sneg den sig op på +1℃ Vandtemperaturen er nu nede på +2,2℃ I dag tog jeg med Trine en tur i havnen og noret rundt. En dejlig tur hvor vi rigtig nød vejret. Det kunne ses på gennemsnitsfarten :)

Vinden kom i dag fra NØ. Så vi tog nordpå, lidt forbi storebæltsbroen inden vi vendte kajakken. Der er ikke meget varme i luften, i dag +1℃ Så det er dejligt med et varmt bad efter turen. Vi mødte pensionistholdet :) under ledelse af Aksel, ude ved Halskov Havn.

Den trak tænder ud i dag. Inden Nytårskuren tog jeg en tur noret rundt. Fra broen i havnen gik det hurtig ned til bunden af noret. Men fra bunden af noret og over til det gamle teglværk i Svenstrup,ja den trak tænder ud. 10 sekundmeter i middelvind, med vinden lige i snuden, så bliver kræfterne tappet hurtigt.

Traditionen tro, så afholder roklubben roning på årets sidste dag. I år var der 5 baglænsroer og 6 kajkroer der tog en tur til Egø, for at ønske hinanden Godt Nytår. Selvfølgelig med indtagelse af Champagne og kransekage. Deltagerne var også lige inde og runde Carl Peder i havnen. Godt Nytår til Alle i Roklubben.