Mit navn er Carl Andersen, født 1954. Vand har altid tiltrukket mig selvom jeg er født og opvokset inde på Midtsj ælland.

Som ung sejlede jeg meget i sejlbåd, Piratjolle, IF båd, Nordisk Folkebåd og Drabant 24 samt 606 . Men da jeg fandt min ægteviv ville hun ikke sejle, så det blev lagt på hylden.

Fra 2010- 2012 sejllede jeg med den gamle Sluup Ruth fra 1854, men måtte opgive det, det var simpelthen for hårdt fysisk, da alt forgik som da skibet blev bygget i 1854. Der var heller ikke indenbords motor.

I 2012 tog jeg IPP2 til kajak i Korsør Ro og Kajakklub, og roede frem til 2016. Det med sejlbåden trak i mig igen, så jeg har undervist elever i den praktiske del til duelighedsbeviset i 3 år i Korsør Sejlklub, ligeledes teorien, og teorien forts ætter jeg med at undervise i.

Men det med kajak trækker meget i mig igen, fordi du kommer meget t ættere på natur og hav i en kajak i forhold til en sejlbåd. Så jeg har meldt mig ind i Korsør roklub 31 januar 2020, og glæder mig til at få en pagaj i hænderne igen.

Meningen med denne hjemmeside er at give inspiration til andre som kunne t ænke sig at ro i kajak. Det kan gøres på mange måder. jeg har valgt at lave videoer om kajak og kajakture. Ligeledes vil jeg skrive artikler om emnet. Håber at vi ses på vandet.

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside om kajak er en gratis service, og jeg kan således ikke stilles til ansvar for, hvorledes informationerne her på siden benyttes. Jeg tager desuden forbehold for stavefejl og andre misinformationer.

Lad det være sagt med det samme. Man kan ikke lære kajaksejlads online.

flying-cloud.dk bør kun benyttes som en introduktion til sporten. Før du selv hopper i kajakken, bør du modtage undervisning fra en kvalificeret kajakinstruktør.

Statestik på hjemmesiden 2020