I dag tog de 2 unge mænd Ebbe og Carl et tur i Noret. Jo den er god nok, man er først halvgammel når man har rundet de 70, og gammel når 80 år er rundet.

Nå spøg til side. Nu er der gået 4 uger siden vi sidst var ude, så vi var lidt rustne. Så det blev til en stille tur i Danmarks største Nor.

Tag med på turen og oplev solskin, flotte efterårsfarver og et Svanepar med sine fire unger.

Som pensionist er virkelig man priviligeret. Så kan man tage ud på vandet og opleve en fantastisk dag som det var i dag.

Følg med på turen sammen med Finn, Søren og Carl og oplev det dejlige vejr.

I dag fyldte Carl år, så han valgte at tage en tur i Noret som fødselsdagsgave, sammen med Ebbe.

Vinden kom fra SV, 8 sekundmeter. Carl kunne bare ikke forstå at det var overskyet og støvregn på denne dag. Han syntes da, at han havde været sød det forgangne år???

Læg også mærke til Ebbe´s fine nye kajak, den ligger godt i vandet.

Atter en fantastisk dag på storebælt. Det var helt Zen agtigt. Hvis du vil opleve fløjlsblød havvand, solens spil i vand og skyer, og nogle fantastiske skyformationer.

Så ”take a ride” med Ebbe & Carl på denne skønne novemberdag

En dejlig dag på vandet. Trods det at det var diset, så var det mildt i vejret. Jeg var lidt her og der.

Først tog jeg sydpå, derefter nordpå. Holdt en pause, for så at tage lidt sydpå igen. Vinden kom fra øst, så der var roligt ude i storebælt.

En helt fantastisk dag på vandet. Jeg tog rundt i Korsør Nor, og oplevede de fantastiske røde og blå farver på himlen. Fugle og en skov med efterårsfarver.

Ebbe, Finn og Carl tog i dag en tur sydpå for at se om der var varmere dernede. Den eneste varme de fik, var den de selv producerede.

En oveskyet dag, men aligevel dejlig. Luft og vandteperatur ligger 4 grader over normalen på dette tidspunkt af året.

Vandtemperaturen sagde i dag 12,5 grader. Så når man tager ud på det store hav alene i 5-6 sekundmeter er det med at sikre sig. Jeg tog min bamsedragt på under tørdragten, og mine tørhandsker. Jeg har endnu ikke røget i baljen ufrivilligt, men man skal være forberedt på det hvis det sker. Man skal have respekt for havet, og sikre sig optimalt.

I dag var jeg mange steder. Storebælt,besøgt 3 havne og roret noret rundt, så tag med på turen og oplev bølger og fladt vand.

Yin og yang tog en tur nordpå i dag. De var hurtige, kun 3 minutter for 17 km, altså i filmtid ;) Luft og vand var lige varmt? koldt! 13 grader, så nu varer det ikke ret længe inden at bamsedragten skal på inden under tørdragten.

Inden standerstrygningen i roklubben den 26 oktober. Tog jeg sammen med Ebbe en tur i noret. Vinden skiftedde mellem 7-8 sekundmeter.

I de 60 leveår jeg har haft, har jeg aldrig oplevet en så dejlig september som vi har haft i år. i dag den 29 september var det bare pragtfuldt.

Jeg havde planlagt at padle ned til Skælskør havn i det fine vejr med en middelvind der svingede fra 0-2 sekundmeter. 20 km hver vej, men min gamle krop ville ikke være med, så da jeg kom 1 km ind i fjorden var jeg nødt til at gå i land, hvis jeg ville være sikker på at kunne padle tilbage.

Endnu en fantastisk sensommerdag. Solskinsvejr og 22 graders varme. Signe, Ebbe og Carl tog en tur til skovstranden i det fine vejr.

Men Carl var ustyrlig, så han tog nordpå i storebælt bagefter for at brænde noget mere krudt af. Og her lagde vinden sig yderlige, så det var helt sommerligt.

Vi er meget privilegeret her i Korsør. Der er en dejlig natur og fugleliv i Korsør Nor. Sommeren og sensommeren har været fantastisk.

Jeg tog en tur rundt i noret den 12 september i solskin og 22 graders varme, for at indfange stemningen. Håber at i nyder det. Det gjorde jeg.

Den dejlige musik på videoen er "Brandenburg Concerto No. 4 in G, Movement I (Allegro), BWV 1049"